Škoda Kodiaq 2,0 Škoda Kodiag RS 4x4 BiTD

Cena:
799 000 Kč
Rok výroby:
2019
Výkon:
0 KW
Najeto:
133000 km
Palivo:
Nafta
Prodavajici:
Libor Kotek
Region:
Liberecký kraj
Odpovědět

Popis

TEL: 775696911 OKR: BRNO Prodám Škoda Kodiag RS 2.0 BiTDi 176kw / 239K První registrace 10/2019 Najeto 133000km Vozidlo zakoupeno v ČR Možnost odpočtu DPH cena bez DPH 660.330 CZK Pravidelný servis Škoda včetně historie auto v perfektním stavu bez kosmetických vad. Olej včetně flitrů měněn po 10 tis. km. Poslední velký servis 3/2024 ve 119 tis. km ( rozvody výměna oleje v haldexu komplet brzdy (předek i zadek) = Brembo ). Technicky je vše v naprostém pořádku bez investic vozidlo dostalo vždy jen tu nejlepší péči stačí jen sednout a jezdit. Na vozidle i provedena 5 letá ochrana keramikou nyní 1 5 roku stará. Ke každému servisu mám k doložení faktury včetně certifikátu na keramiku. K vozidlu mám dva klíče. Něco k výbavě: -sekvenční F1 pádla pod volantem -el.výplopné originální tažné zařízení s asistentem jízdy s přívěsem -virtual cocpit -webasto -adaptivní podvozek DCC s režimem OFF Road -adaptivní tempomat ACC -front assist hlídaní slepého úhlu light assist lane assist asistent vyparkování -el. nastavení sedačky řidiče s pamětí + přední sedadla vyhřívaná -dvouzónová automatická klimatizace Air Care Climatronic -360 stupňový kamerový systém -soundsystem Canton -bezklíčkové ovládání Keyless -Led osvětlení interiéru Ambiente -Full led světlomety -multifunkční volant -hlasové ovládání -el.a vyhřívané zrcátka + el. sklopné -samozatmívací zpětné zrcátko -el. otevírání kufru -isofix K autu jsou i zimní pneu aktuálně jeté druhou sezónu a letní jeté jednu sezónu značky Continental. O ceně jsem ochoten jednat u vozu a poprosím bazary a spekulanti nevolat děkuji.


Výbava

Odpovědět

Odpovědní formulář pro inzerát "Škoda Kodiaq 2,0 Škoda Kodiag RS 4x4 BiTD"






pátý den v týdnu


Informace k ochraně osobních údajů
Odesláním tohoto formuláře poskytnete vyplněné osobní údaje Inzerentovi (zadavateli inzerátu) Libor Kotek , který může tyto údaje dále spravovat a zpracovávat. Provozovatel webu ojeteauto.cz (Jaroslav Fišer, INET-SERVIS.CZ, IČ: 47494433) data odeslaná prostřednictvím tohoto formuláře nespravuje ani nezpracovává. Obsah formuláře pouze v reálném čase odešle Inzerentovi. Inzerent se při registraci na web ojeteauto.cz zavázal k ochraně osobních údajů v souladu s Nařízením (EU) 2016/679 (GDPR).

Nahlásit závadný inzerát

BAZAR VOZŮ 4x4 A SUV

Offroad bazar na webu bazar.autadoterenu.cz je největším specializovaným inzertním serverem se zaměřením na auta 4x4, SUV a offroad. V aktuální nabídce bazaru je 2130 vozů na prodej.

do
do

MENU

Dříve než vyjedete do terénu, musíte se prokousat městem. Sledujte webkamery na motoristickém portálu Chcižít.cz.

Vyrobil INET-SERVIS.CZ | 2012 - 2024 | nastavení cookies